Bulanık’ta ‘ilk Adım Sınavı’na 3 Bin Öğrenci Katıldı

Muş'un Bulanık ilçesinde Fem-Anafen Dershanesi’nin ilkokul ve liseye yönelik yaptığı ‘ilk adım sınavı’ yoğun katılımla...

Muş'un Bulanık ilçesinde Fem-Anafen Dershanesi’nin ilkokul ve liseye yönelik yaptığı ‘ilk adım sınavı’ yoğun katılımla gerçekleşti.

Öğrenciler gelecek yıl dershaneye giderken hem ücret indirimden faydalanmak hem de kendi seviyelerini ölçmek amacıyla sınava akın etti. Sınavla ilgili bilgi veren Bulanık Fem Dershanesi Müdürü Abdulkerim Altun, geçen yıl dershane olarak 120 öğrenciyi üniversiteye yerleştirdiklerini söyledi. Altun, “Amacımız 150 den fazla öğrenciyi üniversiteye, 20’den fazla öğrenciyi de fen lisesine göndermektir. İlçemiz Türkiye’de ki eğitim kalitesin yükseltmek için milli eğitim okullarıyla beraber eğitime destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

Öğrenciler de dersanenin yaptığı sınavlardan memnun kaldıklarını belirterek, “Hem bilgimizi tazeleyip hem de sınavdaki başarımız öğreniyoruz. Buda bizleri sevindiriyor. Dersane her yıl bir ilke imza atıyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: