Bulanık'ta Karla Mücadelenin Maliyeti Büyük Oldu

Bulanık Belediye Başkanı Ziya Akkaya, ilçe merkezinde yürüttükleri 7 günlük karla mücadele çalışmalarının maliyetinin, 70 bin lira olduğunu söyledi.

Bulanık Belediye Başkanı Ziya Akkaya, ilçe merkezinde yürüttükleri 7 günlük karla mücadele çalışmalarının maliyetinin, 70 bin lira olduğunu söyledi.

Akkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçe merkezinde 1 metrenin üzerinde kar bulunduğunu ve biriken karları kamyonlarla şehir dışına taşıdıklarını belirtti.

Karla mücadele ekibinin, gece gündüz vardiyalı şekilde çalıştığını ifade eden Akkaya, şöyle konuştu:

"Vatandaşların mağdur olmaması için boş durmuyoruz. Greyder ve kepçelerimiz sürekli güzergahlarda karla mücadele çalışması yapıyor. Bu yıl kar geç geldi. Ama kar yağışı beklediğimizden fazla oldu. Sürekli şehir merkezinden kamyonlarla kar taşıyoruz. 3 kamyon, 5 iş makinesi, 1 kazıcı kepçe ve 6 traktörle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hava güzel olursa, 2 gün içinde ilçe merkezini kardan temizlemeyi hedefliyoruz. Kar fazla yağınca zor durumda kaldık. İlçede yürüttüğümüz 7 günlük karla mücadelenin maliyeti 70 bin lira."

Reklam
Reklam

Muhabir: Mehmet Fideyil Temel / Şener Toktaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: