Bulduğu Parayı Sahibine Teslim Etti

Ergün Canoğlu, Artvin'in Arhavi ilçesinde bulduğu içi para dolu poşeti sahibine ulaştırdı. İnönü Caddesi üzerinde...

Ergün Canoğlu, Artvin'in Arhavi ilçesinde bulduğu içi para dolu poşeti sahibine ulaştırdı.

İnönü Caddesi üzerinde yürürken gözüne ilişen poşeti yerden alan Ergün Canoğlu, içinde para ve çeşitli kimlikler olan poşeti tutanak karşılığında Arhavi Belediyesi Zabıta Müdürü Turgay Lakerta’ya teslim etti. Ekipler, parayı kaybettiği belirlenen Dülgerli köyünden Resmiye Fitoz ile irtibata geçti. Fitoz, parasını Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu'nun elinden aldı. Duygulanan yaşlı kadın, 2 bin 900 lirasını bulan Canoğlu'na teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Resmiye Fitoz, “Parayı bir borcumuz için toparlamış ve ödemesini yapacaktık. Çok üzülmüştük. Eşim mecburen borcu ödemek için bir başka yerden yine borç yapmıştı. Allah Razı olsun bulandan, çok rahatladık." dedi.

Başkan Hekimoğlu da “Örnek davranışta bulunan ve parayı hiç tereddüt etmeden belediyemize getiren Ergün kardeşimizi tebrik ediyorum. Arhavi'ye ve Arhaviliye yaraşır şekilde hareket ettiği için hem bizleri hem de parayı kaybeden Fitoz ailesini memnun ve mutlu etmiştir.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: