Bülent Arınç: İmar Yasası önümüzdeki günlerde Meclis'e gelecek

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, seçim bölgesi Bursa'da Yıldırım Belediyesi tarafından yaptırılacak katlı otoparkın temel atma...

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, seçim bölgesi Bursa'da Yıldırım Belediyesi tarafından yaptırılacak katlı otoparkın temel atma törenine katıldı. Arınç, önümüzdeki günlerde Meclis'e imarla ilgili bir yasanın geleceğini belirterek, "Yıldırım'da bu müjdeyi veriyorum, bu kanun çıkarken özellikle imara aykırı yapılmış binalarımızın sağlıklı hale gelmesi konusunda çok önemli imkânlar elde edildi." dedi.

Bülent Arınç, imar problemi olan yerlerin bir an önce çözüme kavuşması için önümüzdeki günlerde mecliste imar konusunu ilgilendiren yasanın görüşüleceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Arınç, Yıldırım'daki vatandaşların şikâyet konularından biri olan imardan doğan rahatsızlıkları bildiğini ifade etti. Arınç, şunları kaydetti: "Çok fazlasını da yapacağız. Şu ana kadar başaramadığımız işler de varsa bunları da en kısa zamanda başaracağız. Yıldırım halkının şikâyetlerinden biri olan birtakım imar imkânsızlıkları ve bundan doğan rahatsızlıklar da önümüzdeki günlerde parlamentoda çıkacak yasa çerçevesinde halkımızın lehine çözümlenecek. Yıldırım'da bu müjdeyi veriyorum, bu kanun çıkarken özellikle imara aykırı yapılmış binalarımızın sağlıklı hale gelmesi konusunda çok önemli imkânlar elde edildi. İnanıyorum ki, seçim kampanyasında da sonrasında da Yıldırım'da bizden beklenen işleri kısa sürede merkezi hükümetimizin imkânları ve belediyemizin de katkılarıyla en kısa sürede yerine getireceğiz."

Konuşmaların ardından Bülent Arınç, Vali Şahabettin Harput, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin ile butona basarak otoparkın temelini attı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz