Bülent Arınç, Senegal Cumhurbaşkanı Sözcüsü'nü Kabul Etti

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Senegal Cumhurbaşkanı Sözcüsü Abou Abel Thiom ve beraberindeki Senegalli televizyon ve...

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Senegal Cumhurbaşkanı Sözcüsü Abou Abel Thiom ve beraberindeki Senegalli televizyon ve gazetelerin temsilcilerini kabul etti.

Başbakanlık Merkez Bina'da gerçekleşen kabulde, Senegal Cumhurbaşkanı Sözcüsü Abou Abel Thiom ve beraberindeki Senegalli gazeteciler Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile bir araya geldi. Kabulde konuşan Bülent Arınç, toplantıya Senegal'den önemli televizyon ve gazetelerin temsilcilerinin katıldığını belirterek, heyetin Türkiye'de bir dizi görüşmeler yapmak için ziyarete geldiklerini ifade etti.

Reklam
Reklam

Geçen Kasım ayında Türkiye-Afrika Medya Forumu için Senegal'e bir ziyaret gerçekleştirdiklerini hatırlatan Arınç, "20'ye yakın ülkeden gelen temsilcilerle Türkiye ile Afrika arasındaki medya iletişiminin nasıl güçlenmesi gerektiğini konuşmuştuk" dedi.

Arınç'ın açıklamalarının ardından ise kabul basına kapalı olarak devam etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: