Bülent Arınç, üç günlük program için Bursa'ya geliyor

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç bu akşam Bursa’ya geliyor. Akşam saatlerinde özel bir...

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç bu akşam Bursa’ya geliyor. Akşam saatlerinde özel bir televizyon kanalında canlı yayın konuğu olacak olan Arınç, yarın iletişim fakülteleri dekanlarının Gönlüferah Otel’de yapacağı toplantıya katılacak. İki gün sürecek toplantıda birçok iletişim fakültesinin dekan ve öğretim üyesinin yanı sıra, TRT, Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı (TİB) ve Bayın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) yetkilileri katılacak.

Reklam
Reklam

Toplantılarda, ‘Yeni Medya Düzeni’, ‘İnternet Gazeteciliği’, ‘İnternet Medyasının Hukuki Durumu’, ‘Medya İçerikleri, Denetim ve Yeni Uygulamalar’, ‘Medya Okur Yazarlığı’, ‘İletişim Fakülteleri ve Kamu Kuruluşları İşbirliği’ ve ‘İletişim Fakülteleri ve Sektör İşbirliği’ konuları işlenecek, bildiriler sunulacak.

Arınç, 5 Şubat Pazar günü ise Bursa Organize Sanayi ve İşadamları Derneği (BOSİAD) yöneticileriyle bir araya gelecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz