Bülent Arınç: Uludağ'ın Her Karışından Istifade Etmek Istiyoruz

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Uludağ'ın her karışından istifade etmek istediklerini söyledi. Arınç, "Uludağ gelişmiş ve...

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Uludağ'ın her karışından istifade etmek istediklerini söyledi. Arınç, "Uludağ gelişmiş ve güzel gördüm ama planımız Uludağ’ın her karışından ayrı istifade etmek, burayı bir kongre merkezi haline getirmek, daha kaliteli otellere kavuşturmak, daha güzel merkezler yapmak." dedi.

Arınç, eşi Münevver Arınç ile birlikte Uludağ'da birinci bölgede telesiyeje bindi, Uludağ manzarası izledi. Vali Şahabettin Harput'un da eşlik ettiği Arınç, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bursa'ya gelmişken Uludağ'ı da görmek istediğini ifade etti.

Reklam
Reklam

Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile belediyenin Uludağ‘a daha büyük güzellikler katmak için 2 senedir bir planlamanın içinde olduğunu hatırlatan Arınç, şöyle konuştu: "Alt yapı çalışmaları bir şekilde gidiyor. Üst yapı çalışmaları için de gereken hazırlıklar projeler büyük ölçüde tamamlandı. Uludağ da sektörle ilgi çalışan arkadaşlarımızda burada çay içip, bir araya geleceğiz. Uludağ gelişmiş ve güzel gördüm ama planımız Uludağ’ın her karışından ayrı istifade etmek, burayı bir kongre merkezi haline getirmek, daha kaliteli otellere kavuşturmak, daha güzel merkezler yapmak."

Arınç, daha sonra ikinci bölgeye geçerek Ağaoğlu Handra'da telesiyeje binerek incelemelerde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: