Bülent Ecevit Bulvarında Yol Açma Çalışmaları Tamamlandı

Çorlu Belediyesi`nin kendi imkanları ile yapılan Bülent Ecevit Bulvarında son etap yol açma çalışmaları da...

Çorlu Belediyesi`nin kendi imkanları ile yapılan Bülent Ecevit Bulvarında son etap yol açma çalışmaları da tamamlandı. Çalışmaların tamamlanması ile Tekirdağ Yolu Çorlu Park Evleri ile İstanbul Yolu Ağır Bakım Fabrikası Kavşağı birbirine bağlandı. Yolun son etabı henüz toprak olmasına karşın sürücüler tarafından kullanılmaya da başlandı.

Çorlu Belediyesinin imkanları ile Tekirdağ Yolu Çorlu Park Evleri Mevkiinden Yeni Sanayi Sitesi altında yapımı tamamlanan Yeni Devlet Hastanesi binası önüne kadar açılan, bir bölümü hariç tamamı asfaltlanan ve çevre düzenlemeleri ile trafik düzenlemeleri yapılarak vatandaşların kullanımına sunulan Bülent Ecevit Bulvarında son etap yol açma işlemi de tamamlandı.

Reklam
Reklam

Yeni Devlet Hastanesi önünden itibaren sürdürülen ve açılan yolun İstanbul yoluna bağlanması çalışmalarında yol açma işlemi bitirildi. Çorlu Belediyesi`nin iş makineleri ve imkanları ile yapılan yol açma çalışmalarının ardından yol yapım çalışmalarına geçileceği bildirildi. Bunun için yeni yapılan yolda çökmeler meydana gelmemesi ve mukavemetli olması bir süre beklenileceğini ifade eden yetkililer daha sonra yapılacak çalışmalar ile Tekirdağ ve İstanbul yollarının bir birine bağlanacağını bunun da Çorlu şehir merkezinin trafik yükünü bir hayli azaltacağını belirttiler.

Tekirdağ yolundan itibaren başlayan Bülent Ecevit Bulvarı yol çalışmalarında büyük bir mesafe kat etkilerini kaydeden Başkan Baysan, yol çalışmalarını incelemesi sırasında Tekirdağ yolundan İstanbul yoluna başlanacak olan Bülent Ecevit Bulvarının Çorlu Belediyesinin kendi imkanları ile yapıldığını dile getirmiş, bu manada Türkiyede Çorlu Belediyesi dışında bu kadar maliyetli bir yolu sadece kendi imkanları ile yapan bir başka belediye daha bulunmadığını dile getirmişti.

Reklam
Reklam

Bülent Ecevit Bulvarında tamamlanan yol açma çalışmalarının ardından asfaltlama yapılacağı, bulvar yolunun İstanbul yolu ile birleştiği kesimde ise bir kavşak düzenlemesi yapılarak trafik yönünden düzenleme yapılacağı da belirtildi. Yol açma çalışmalarının henüz kısa bir süre önce tamamlanması ve yolun toprak olmasına karşın sürücüler tarafından tercih edildiği de dikkatlerden kaçmadı.

Bülent Ecevit Bulvarının Çorlu şehir merkezindeki trafik yükünü bir hayli azaltacağını dile getiren vatandaşlar da yolun bir an evvel tam manasıyla hizmete açılmasını beklediklerini dile getirerek: “Yolun tam olarak açılması ile Tekirdağ yönünden gelerek İstanbul yönüne giden ya da aksi yönde seyreden araçlar şehir merkezine girmeyecekler. Çorlunun bir ucundan diğer ucuna gitmek isteyen sürücüler de şehir merkezindeki trafik yoğunluğunu yaşamaksızın bu yolu kullanabilecekler. Son derece yerinde ve başarılı bir çalışma emeği geçenleri kutluyor, yolun bir an evvel açılmasını istiyoruz” dediler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: