Bülent Ecevit Üniversitesi’nin Tanıtım Fragmanı Yayında

Bülent Ecevit Üniversitesi için hazırlanan tanıtım filminin fragmanı üniversitenin sitesinde yayınlanmaya başlandı. Fragmanda “Üniversitemi seviyorum”...

Bülent Ecevit Üniversitesi için hazırlanan tanıtım filminin fragmanı üniversitenin sitesinde yayınlanmaya başlandı. Fragmanda “Üniversitemi seviyorum” sloganı kullanıldı.

Bülent Ecevit Üniversitesi’nin, kapsamlı bir şekilde tanıtımının yapılabilmesi için tanıtım filmi hazırlanıyor. Üniversite içinde ve Zonguldak’ın çeşitli yerlerinde çekilen tanıtım filminin fragmanı tamamlandı. Görsel efektlerin yer aldığı fragman üniversitenin www.beun.edu.tr isimli resmi sitesinde ‘Aday öğrenci’ bölümünde yayına verildi.

Reklam
Reklam

Bülent Ecevit Üniversitesinin 10 dakikalık tanıtım filmi yabancı dilde de hazırlanıp, üniversiteye gelen konuklara da verilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: