Bülent Korkmaz, 11'ini belirledi!

Galatasaray'a UEFA Kupası'ndaki Hamburg maçı öncesi Arda Turan ve Harry Kewell'den müjdeli haber geldi. Sağlık kurulu tarafından yoğun bir tedavi programı sonucu takımla çalışmalara başlayan iki futbolcunun perşembe günkü Hamburg maçına kadar hazır olacağı öğrenildi.

Teknik Direktör Bülent Korkmaz'ın bu önemli maç öncesinde sahaya süreceği kadroyu belirlediği öğrenildi. Korkmaz'ın savunmada Sabri, Meria, Emre, Hakan Balta, orta sahada da Kewell, Barış, Ayhan, Arda'yı oynatacağı belirtildi. Orta sahanın önünde Lincoln'e yer verecek olan Korkmaz'ın ileride cezalı Baros'un yerine Nonda'yı görevlendireceği bildirildi.

Reklam
Reklam

Bülent Korkmaz'ın sarı kart sınırında bulunan Meira, Emre Aşık ve Lincoln'ü de "Çok önemli iki 90 dakika oynayacağız. Rövanşta da takımın size çok ihtiyacı var. Onun için gereksiz yere kart görüp cezalı duruma düşmeyin; sakın tahriklere kapılmayın, hakem kararlarına itiraz etmeyin" diyerek uyardığı öğrenildi.

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Lincoln de Hamburg maçı öncesi internet sitesinden bir açıklama yaptı. Lincoln, "Bugüne kadar Benfica, Hertha Berlin ve Bordeaux galibiyetleri ile ne kadar kuvvetli ve kaliteli bir takım olduğumuzu gösterdik. Aynı özveri, hırs ve disiplini bu maçta da uyguladığımız takdirde bir üst tura çıkabiliriz" ifadelerini kullandı.

Portekizli futbolcu Fernando Meira ise Almanya'nın Bild gazetesinde çıkan röportajında "Taraftaramız bizim 12. adamız, her zaman yanımızdalar, takımlarına çok sadıklar, bizim için itici bir güçler. Hamburg maçının rövanşında onlara çok iş düşüyor" dedi.