Bülent Korkmaz: Golleri Erken Bulmamız Avantajımız Oldu

İstanbul BBSK Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Mersin İdmanyurdu karşısında 3 puan aldıkları için çok mutlu...

İstanbul BBSK Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Mersin İdmanyurdu karşısında 3 puan aldıkları için çok mutlu olduklarını belirterek, “Golleri erken bulmamız avantajımız oldu.” dedi.

Mersin İdman Yurdu’nu 4 – 2 yenen İstanbul BBSK’de teknik direktör Bülent Korkmaz, uzun bir aradan sonra galip geldiklerini hatırlatarak, "Bu bizim için çok önemliydi. Bu soğuk havada mücadele eden oyuncularımı kutluyorum ve tebrik ediyorum. İyi mücadele ettiler ve iyi oynadılar. Özellikle oyunun ilk yarısının 30 dakika oyunun hakimiydik ve golleri bulduk. Golleri erken bulmamız avantajımız oldu." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Maçın son 15 dakikasında konsantrasyonlarının düştüğünü dile getiren genç hoca, "Bu da bize biraz sıkıntı yaşattı. Önemli olan galibiyetle ayrılmak. Kötü de oynayabilirsiniz; ama 3 puanı almak önemliydi. Hem iyi oynadık hem de takım halinde istediklerimizi yaptık. Oyuncularımı kutluyorum ve tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Takımı adına gol kaydeden Tom Silva da "Tanrıya şükür bugün galip gelmeyi başardık. Bir süredir puan topluyorduk; evet puan toplamak önemli ama bugün galibiyet alarak yukarılara doğru tırmanmaya başladık. İçinde bulunduğumuz zor durumdan çıkmak için de böyle puanlara ihtiyacımız var. Bunun için de hep çalışmak lazım. Zaten bunu yapıyoruz. Takım halinde daha da birlik olursak bu durumdan kurtulup daha da yukarılara çıkacağız." diye konuştu.

4 haftadır berabere kaldıklarını ve 2 haftadır da gol atamadıklarını hatırlatan Ömer Can Sokullu ise "Çok gollü bir maç oldu. 4 tane de gol attık. Bunun için de çok mutluyuz. Uzun zamandır gol atmayı da başaramıyorduk. Bu şanssızlığı kırdığımızı düşünüyurum. Kazandığımız için mutluyuz." şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: