Bülent Korkmaz: İlk Yarı Bize Yakışmayan Bir Oyun Oynadık

İstanbul BBSK Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Galatasaray'a karşı kendilerine yakışmayan bir ilk yarı oynamadıklarını söyledi.Galatasaray’a...

İstanbul BBSK Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Galatasaray'a karşı kendilerine yakışmayan bir ilk yarı oynamadıklarını söyledi.

Galatasaray’a 2 – 0 mağlup olan İstanbul BBSK’de teknik direktör Bülent Korkmaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ilk yarı kendilerine yakışmayan bir oyun oynadıklarını belirterek, "İkinci yarıdaki oyun, biraz daha hücumu düşünen, pas yapmayı ve golü düşünen bir oyundu. İlk yarıdaki oyun ikinci yarıdaki oyunumuz gibi olsaydı Galatasaray’ın işini biraz daha zorlaştırabilirdik. İkinci yarı oyuncularımdan memnunum.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Galatasaray’ın Schalke 04 maçını kazandıktan sonra moral motivasyon olarak zirveye çıktığını da dile getiren Korkmaz, sarı – kırmızılı takımın bu avantajı kullandığını sözlerine ekledi.

İstanbul BBSK’li futbolcular Serhat ve Can da Galatasaray’a karşı maçın ilk yarısında ortaya koydukları futbolun kötü olduğunu belirttiler.

Serhat, “Bireysel hatalarla goller yedik. İkinci yarı biraz topu önde tuttuk pozisyon da bulduk. İkinci yarı bizim için biraz daha iyi oldu. Galatasaray’ın da iyi ayakları var. Bu nedenle kalemizde iki gol gördük. Yapacak bir şey yok; Kardemir Karabükspor maçına bakacağız.” şeklinde konuştu.

Can Arat da Galatasaray’a karşı ilk yarı ve ikinci yarı farklı bir oyun ortaya koyduklarını kaydederek, şöyle konuştu:

“İlk yarı topu önde tutamadık. Defanstan çıkamadık. İkinci yarı biraz daha farklı oyun oldu. Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray’a başarılar diliyorum.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz