Bülent Korkmaz: İyi Mücadele Ederek Maçı Kazandık

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Sivasspor karşısında iyi mücadele ederek üç puanla ayırlamısın...

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Sivasspor karşısında iyi mücadele ederek üç puanla ayırlamısın bildiklerini söyledi.

Takımının kendi sahasında Sivasspor'u 2-0 mağlup ettiği karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan genç teknik adam, alınan galibiyetten dolayı takımına teşükkür etti.

Korkmaz, "Takım olarak bugün çok iyi mücadele ettik. Rakibimiz ile başbaşa ortaya oyun koyduk. Spor Süper Lig, mücadelesi üst düzeyde olan bir lig. Eğer oyuncu mücadele eder ve oyun disiplinine uyarsa galibiyete yakın taraf siz olursunuz." dedi.

Reklam
Reklam

Karşılaşmanın başlarında Sivasspor'un etkili olduğunu dile getiren Bülent Korkmaz, "Oyunun ilerleyen bölümlerinde üstünlüğümüzü koyduk ve maçı kazanmasını bildik. Ancak daha henüz hiçbirşey bitmedi. Yolumuza devam ediyoruz. Takım halinde hareket ederek bu takımı daha yukarı doğru taşımak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Genç hoca, üst üste üç haftadır penaltı kurtaran kaleci Eduardo'nun kendilerine güven verdiğini sözlerine ekledi.

Basın toplantısına katılan futbolculardan Mahmut Tekdemir de "Uzun zamandır kazanamıyorduk. Bu sezon ilkkez kendi sahamızda kazandık. Sonuç ne olursa olsun iyi de oynasak kötü de oynasak kazanmamız gerekiyordu. Bugün iyi oynadık ve kazandık. Artık önümüzdeki Fenerbahçe maçını düşünüyoruz." diye konuştu.

Basın toplantısında yer alan Zeki ise "Çok bir mücadeleydi. Bu hafta oynanan maçlarda rakiplerimizi kazanmıştı. Nerede olduğumuzun farkındayız. Kazanamama serisini bozduk. Güzel bir sonuçla üç puanı almasını bildik. Fenerbahçe maçını düşünüyoruz. Kalan maçlara büyük önem veriyoruz. Aksi takdirde kendimizi kötü yerde bulabiliriz." ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz