Bülent Korkmaz'dan Hakem Yunus Yıldırım'a Gönderme

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında kendi evinde oynayacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarına...

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında kendi evinde oynayacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarına başlarken, teknik direktör Bülent Korkmaz, Orduspor maçının hakemi Yunus Yıldırım'a verdiği hatalı kararlardan dolayı eleştirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Eskişehirspor maçının hazırlıklarına bugün Langa Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla start verdi.

Antrenman öncesinden basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Bülent Korkmaz, özellikle Medical Park Antalyaspor ve Akhisar Belediyepsor karşılaşmalarında düşüş olmasının kendisini hayal kırıklığına uğrattığını vurgulayarak, "Takımımdan böyle bir performans beklemiyordum. Bu mücadelelerden sonra takım defansını iyi yapan kaliteli bir takım olan Orduspor karşılaşmasında galibiyeti kaçırdık. İki defa

Reklam
Reklam

geri düşmemize rağmen iyi oynadık. Kazanma arzusu beni mutlu etti. İnşallah bu arzuyu ilerleyen haftalara taşırız" diye konuştu.

“TEK DOĞRU KARAR BENİ İHRAÇ ETMESİYDİ”

Orduspor maçını yöneten hakem Yunus Yıldırım’ın tek doğru kararının kendisini ihraç etmesini olduğunu kaydeden Korkmaz, "Hakem Yunus Yıldırım çok konuşuldu. Bu konuda çok fazla yorum yapmak istemiyorum. Kamuoyu gereken eleştiriyi yaptı. Ben de kulübümden, takımımdan, kamuoyundan ve hakemlerden özür diliyorum. Bizler de hata yapıyoruz ama önemli olan bu hataları tekrarlamamak” dedi.

"YUNUS YILDIRIM GÖRDÜĞÜNÜ ÇALAN DOĞRU KARAR VEREN BİR HAKEMDİ”

Korkmaz, maçtan önce müsabakaya Yunus Yıldırım'ın verilmesine çok sevindiğini belirterek, “Gördüğünü çalan ve doğru kararlar veren bir hakemdi. Demek ki, hepimizin olduğu gibi hakemlerin de formsuzlukları oluyor ama biraz daha dikkatli olunması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü bizim aleyhimize çok kolay düdük alınmaya başlandı. İnşallah bundan sonra daha dikkatli oluruz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Hafta sonu kendi evlerinde zor bir karşılaşmaya çıkacaklarını söyleyen Bülent Korkmaz, “İyi oyunculardan kurulu iyi bir takıma karşı oynayacağız. Bizim belli bir sistemimiz var. Hangi takım olursa olsun o sistemi ve düzeni sahaya yansıtmaya çalışacağız” dedi.

"TÜRK FUTBOLUNUN İLERLEMESİ İÇİN TAKIMLARIMIZIN AVRUPA'DA BAŞARILI OLMASI LAZIM"

Galatasaray’ın çarşamba günü oynayacağı Schalke 04 maçını da değerlendiren genç teknik adam, “Türk futbolunun ilerlemesi için ve futbolcularımızın gelişimi açısından takımlarımızın Avrupa'da başarılı olması lazım. Fenerbahçe 10 kişi kaldığı maçta deplasmanda iyi bir oyunla avantajlı bir skor aldı. Galatasaray takımı da Drogba ve Sneijder transferleriyle çok güçlendi. Futbolu bilen ve aklıyla oynayan oyuncuları kadrosuna kattı. Çarşamba günkü Schalke 04 için ne kadar zorsa Galatasaray için de o kadar zor olacak. Bu maçta belirleyici olanan takım savunması olduğu kanaatindeyim” diye konuştu.

"GALATASARAY, UEFA KUPASI'NI KAZANDIĞINDA 6-7 SENELİK BİR TAKIM OLUŞUMUNUN ESERİYDİ"

Reklam
Reklam

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın “Gruptan çıkmak bir başarıdır” sözüyle ilgili olarak da Korkmaz, “Böyle başarılar çok da kolay elde edilmiyor. Galatasaray, UEFA Kupası'nı kazandığında 6-7 senelik bir takım oluşumunun eseriydi. Onu takımdaki oyuncuların düşünceleri, ne hissettikleri belirler. Bu sözle ifade edilebilecek bir şey değil. Bu iş sahada olur. Başka yerde değil” ifadelerini kullandı.

EKREM EKŞİOĞLU: "ORDUSPOR MAÇINDA İYİ MÜCADELE ETTİK"

İstanbul Büyükşehir Belediyespor kaptanı Ekrem Ekşioğlu da Orduspor maçında iyi mücadele ettiklerini belirterek, “Orduspor karşısında iki kere geri düşmemize rağmen beraberliği yakaladık. Orduspor maçında kazanmak adına her şeyi yaptık. Şimdi Eskişehirspor maçını düşünüyoruz” dedi.

Antrenmanda Orduspor maçında oynayan futbolcular rejenerasyon çalışmasıyla günü tamamlarken, diğer futbolcular ise 5’e 2 çalışması yaptı. Antrenmanın ana bölümünde ise futbolcular pas çalışması ve kondisyon ağırlıklı bir antrenman yaptı. Antrenmana sakat olan Vittek ve Turgay Bahadır katılmadı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: