Bülent Ortaçgil, sevenlerini büyüledi

İstanbul'da açıkhava konserleri tüm hızıyla devam ediyor. Gitarist, söz yazarı ve besteci Bülent Ortaçgil, dün...

İstanbul'da açıkhava konserleri tüm hızıyla devam ediyor. Gitarist, söz yazarı ve besteci Bülent Ortaçgil, dün akşam Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda müzikseverlerle buluştu.
TNT ana sponsorluğunda MAP İletişim, Atlantis Yapım ve Kirli Kedi Organizasyon’un düzenlediği “TNT Yaz Konserleri 2011”, 7-17 Haziran tarihleri arasında birbirinden ünlü sanatçıları, müzikseverlerle bir araya getiriyor. Gitarist, söz yazarı ve besteci kimliğiyle milyonların dinlediği sanatçı Bülent Ortaçgil, 20 kişilik senfoni orkestrasıyla dün akşam Cuma günü Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda İstanbullular’a tadına doyulmaz bir gece yaşattı. 41. sanat yılında yeniden sevenlerinin karşısına çıkan müzisyen, “Eylül Akşamı”, “Değirmenler” ve “Sensiz Olmaz” gibi dillerden düşmeyen unutulmaz şarkılarını sevenleriyle birlikte söyledi.
Sahnede Ortaçgil’e eşlik eden senfoni orkestrası da muhteşem performansıyla geceye renk kattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz