Bülent Uygun: “aldığımız Puanlar Şehrin Verdiği Desteklerle Olmuştur”

Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun haftalık basın toplantısında kentte oluşan birlik ve beraberlikle iyi günlere...

Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun haftalık basın toplantısında kentte oluşan birlik ve beraberlikle iyi günlere doğru yürümek istediklerini belirterek, Gaziantep’te oynanacak olan FIFA U20 Dünya Kupası maçlarına taraftarların mutlaka stadı doldurması gerektiğini söyledi.

Teknik direktör Bülent Uygun Celal Doğan Tesisleri’nde düzenlediği haftalık basın toplantısında sıkıntılı süreçten geçmek üzere olduklarını vurgulayarak, “Malum geçen hafta hareketli bir hafta yaşamıştık. Belki de en zor deplasmanlarımızdan birine gittik. Sonuç olarak Orduyu deplasmanda belki sezonun en iyi futbolundan bir tanesini oynayarak üç gol bulup rakibimizi mağlup ettik. Buda bizim acımızdan çok önemliydi fakat bu maçın önemli olmasıyla birlikte daha önemli olan şey şehrin bütünleşmesiydi. Bu galibiyet şehrin verdiği destekle birlik olmamızın olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle başta valimiz olmak üzere bütün şehrin önde gelenlerine verdikleri katkıdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Daha önce istedikleri desteğin özellikle maddi anlamda olmadığın ifade eden Uygun, “Biz öncelikle şehirde bir birlik havası oluşturmak istedik. Akabinde burada tam profesyonel bir tesis yapmak burayı da Gaziantep’te bütün gençleri yetiştirecek bir futbol okulu haline getirmekti. Sağ olsun şehrin önde gelenleri hem maddi hem de manevi yönde takıma destek oldular. Ekonomik anlamda sezon sonuna kadar bu desteğin devam edeceğini söylediler. Bu maddi ve manevi destek takım olarak bizi inanılmaz derecede mutlu etti ve beklide o coşku sahaya yansıdı. Alınan puanlarda belikte güzel günlerin başlangıcını gösterdi diye düşünüyorum. Uzun maratonun sonuna doğru geliyoruz. Bu maratonda da taraftarımıza büyük bir destek düşüyor çünkü onların sevgisi duası ve baskısı rakibe büyük bir etki edecektir. Onların Gaziantep’e yakışır bir şekilde misafir perverce hareket etmelerini hem de takımını sonuna kadar desteklemelerini istiyoruz. İnşallah güzel günlere birlikte el ele hep beraber içinde başarıya koşmak istiyoruz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Milli takıma giden futbolcularının başarı göstermesinin mutluluk verici olduğunu da anlatan Uygun, “Milli takıma gidin futbolculardan Sernas ve Rıdvan’ın gol atmış olması akabinde diğer futbolcularında şuana kadar sakatsız bir şekilde geri dönmüş olması da mutluluk verici. Tabi bu yaşananlar takımın ne kadar kaliteli olduğu gösteriyor. Burada 9 futbolcunun milli takımlara gönderilmesi Gaziantepspor’un markasının yükselmiş olduğunun göstergesidir. Bu nedenle onların orada gösterdiği başarı bizleri gururlandırmıştır. İnşallah milli takımımız Macaristan’ı mağlup ederek dünya kupası yolunda ilerler” şeklinde konuştu.

Teknik direktör Uygun, FİFA U20 Dünya Kupası’nın bir ayağının da Gaziantep’te yapılacağını hatırlatarak, “Burada üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmemiz gerekiyor. Şuanda gelen bütün taraftarlarımız mutlak suretle Türk bayrakları ile U20 Dünya Kupası maçlarını izlemelerini hem de Türk halkının ne kadar centilmen olduğunu, maçta iyi oynayanı alkışladığını göstermeli. 2020’deki hedefimize ulaşmak için mutlaka taraftarlarımız bizim maçlardan çok bu maçlara önem vermelidir” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: