Bulgar Gazetecilerin Gökçeada Gezisi Sona Erdi

ÇANAKKALE (A.A) - Bulgaristan'da yayın yapan gazete, TV ve dergi muhabirlerinin geleneksel Gökçeada gezisi, sona erdi. 3 gün boyunca adada

ÇANAKKALE (A.A) - Bulgaristan'da yayın yapan gazete, TV ve dergi muhabirlerinin geleneksel Gökçeada gezisi, sona erdi. 3 gün boyunca adada kalan gazeteciler, çeşitli etkinliklere katıldı.

Gökçeada'da kaldıkları üç gün boyunca adayı adım adım gezen gazeteciler, Aydıncık'ta Sörf Eğitim Merkezi'nde konakladı.

Gökçeada Belediyesi'nin ulaşım hizmeti verdiği gazeteciler, adadaki etkinlikleri yayın kuruluşlarına aktardı. Gazetecilerin adadaki gezileri Bulgaristan'da da yankı buldu. Konuk gazetecilere Bulgaristan'dan Mehmet Hocef ve Gökçeada'dan ise Bülent Aylı eşlik etti.

Reklam
Reklam

Gazetecileri yalnız bırakmayan Gökçeada Belediye Başkanı Yücel Atalay da, çeşitli yayın kuruluşlarına röportajlar verdi.

Muhabir : Gökçeada / Fikriye Susam Uyar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: