Bulgaristan Buluşması

Tekkeköy Gökçe Karaoğlan Ortaokulu tarafından yürütülen 23 bin euro bütçeli, “T@LK 2 ME” adlı Comenius,...

Tekkeköy Gökçe Karaoğlan Ortaokulu tarafından yürütülen 23 bin euro bütçeli, “T@LK 2 ME” adlı Comenius, iki taraflı okul ortaklığı projesi kapsamında ilk ziyaret Bulgaristan’ın Burgaz kenti Aytos kasabasında gerçekleştirildi.

Gökçe Karaoğlan Ortaokulu tarafından 01 Ağustos 2012 den beri yürütülmekte olan 23 euro bütçeli, “T@LK 2 ME” adlı Comenius, iki taraflı okul ortaklığı projesinin ilk ziyareti Okul Müdürü Güven Bostancı ile İngilizce Öğretmeni Esra Değirmenci tarafından Bulgaristan’ın Burgaz kenti Aytos kasabasında yapıldı.

Reklam
Reklam

Yapılan ön ziyarette 14-26 Nisan 2013 tarihinde 20 öğrenci 4 öğretmenle yapılacak olan 10 günlük hareketliliğin detayları konuşuldu. Gökçe Karaoğlan Ortaokulu Müdürü Güven Bostancı, “Ziyaretimiz esnasında ortağımız ‘Secondary School Nicola Vaptsarov’ okulu öğretmenleri ve öğrencilerinin karşılamaları çok sıcak görüntülere sahne oldu. Bizlerle her konuda ilgilendiler. Projenin detayları hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunduk. 14- 26 Nisan tarihleri arasında 20 öğrencimiz ve 4 öğretmenimizle birlikte proje kapsamında Bulgaristan’a gideceğiz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: