Bulgaristan-Türkiye Sınır Ötesi İşbirliği Programı

Edirne Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkan, projenin Türkiye ve Bulgaristan'da yaşayanları bir araya getirerek, sınırların sadece kağıt üzerine kalmasını sağlayacağını

Edirne Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkan, projenin Türkiye ve Bulgaristan'da yaşayanları bir araya getirerek, sınırların sadece kağıt üzerine kalmasını sağlayacağını bildirdi.

Edirne Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Edirne Merkez ve Köylere Hizmet Götürme Birliği ile Bulgaristan'ın Elhova Belediyesi arasında yürütülen Bulgaristan-Türkiye Sınır Ötesi İşbirliği Programı kapsamındaki Elhova Dinlenme, Eğlenme ve Turizm Amaçlı İşbirliği Projesi tamamlandı.

Özkan, Elhova Belediyesi'nde yaptığı konuşmada, Türkiye ve Bulgaristan'ın misafirperver ülkeler olduğunu söyledi. Projenin sosyal bir amaç taşıdığını belirten Özkan, "Proje iki ülke insanlarını bir araya getirerek sınırların sadece kağıt üzerinde kalmasını sağlayacak" dedi.

Reklam
Reklam

Proje kapsamında Elhova'da düzenlenen spor müsabakalarında Özkan ve Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Serhat Ocak kanoya binerek, kürek çekti.

Müsabakaları, Edirne Merkez ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Necdet Yıldırım ve Edirne Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan da izledi.

Muhabir: Cihan Demirci

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: