Bulgurlu: İşiniz sadece önünüze konan evrakı imzalamak olmasın

Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, daire amirleri ile bir araya geldi. Bulgurlu, statükodan kurtulamayan kurum...

Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, daire amirleri ile bir araya geldi. Bulgurlu, statükodan kurtulamayan kurum müdürlerinin yaptığı işin evrak imzalamaktan öteye gidemeyeceğini söyledi.

Çağdaş ve modern dünyada statükocu düşünce ile vatandaşa hizmet vermenin çok zor olduğunun altını çizen Bulgurlu, kurumların kamu ve personel dönüşümlerini bir an önce gerçekleştirmesi gerektiğini ifade etti. Kurum müdürlerine 1,5 ay süre veren Kaymakam Bulgurlu, kamu ve personel dönüşümünü gerçekleştiremeyen müdürlerin vatandaşa hizmet vermek için kurulan makamlarda oturmalarının bir anlamının olamayacağını kaydetti. Bulgurlu, "Personel dönüşümünü sağlayamayan kurum müdürleri sadece önlerine konulan evrakı imzalayan biri olur. Bunu herkes yapar. Türkiye ve dünya gerçekleri statükoya geçit vermiyor. Yapacağınız bütün proje ve dönüşümler vatandaş memnuniyeti üzerine olmalı. İşiniz sadece önünüze konan evrakı imzalamak olmasın. Personelini dönüştüremeyen kurum müdürü, vatandaşa etkin hizmet vermede kendini de dönüştüremez. Dönüşüm üzerine proje hazırlayamayan kurum müdürü ben bu işi yapamıyorum demektedir. " dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: