Bulgurlu: Toplumun mutluluğu engellilerine sahip çıkmaktan geçer

Antalya Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, toplumun en zayıf halkası olan engellilerin sorunlarını aşmada her...

Antalya Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, toplumun en zayıf halkası olan engellilerin sorunlarını aşmada her daim yardımcı olacaklarını söyledi. Engellilerin sorunlarını aşmada toplumsal güç birliliği yapmanın şart olduğunu belirten Kaymakam Bulgurlu, toplumun mutluluğunun da engellilere sahip çıkmaktan geçtiğini ifade etti.

Manavgat Milli Eğitim Müdürlüğü, Kaymakam Bulgurlu'ya engelli öğrencilerin sorunları ile yakından ilgilenmesinden ötürü plaket takdim etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Karcı, köyden okula gidip gelmede zorluk çeken 5 işitme engelliye araç tahsis eden Bulgurlu'ya engelli öğrenciler ile makamında ziyaret ederek teşekkür plaketi sundu.

Reklam
Reklam

Bulgurlu, görev yaptığı süre içinde bugüne kadar aldığı en anlamlı ödülün engelli öğrencilerden aldığı plaket olduğunu söyledi. İşitme engelli öğrencilerin ellerini öpen Bulgurlu, yürüme engelli vatandaşların devletin kaymakamına sorun ve sıkıntılarını ilk ağızdan anlatabilmesi için Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin desteği ile 50 bin lira harcayarak engelli asansörü yaptırdıklarını kaydetti. Bulgurlu, "Engellilerine sahip çıkan toplum mutlu toplumdur. Sağlıklı bireyler olarak toplumun en zayıf halkasına sahip çıkmamız birinci görevimiz. Manavgat Kaymakamlığı yaptığı yürüme engelli asansörü ile model oldu. Amacımız engelli kardeşlerimizin sıkıntılarını hiçbir engele takılmadan ilk ağızdan anlatmasını sağmaktı." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: