Buluntu Telefonlar Açık Artırmayla Satıldı

Sivas Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne teslim edilen buluntu telefonlar açık artırmayla satıldı.

Sivas Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne teslim edilen buluntu telefonlar açık artırmayla satıldı.

Emniyet Müdürlüğü'ne vatandaşlar tarafından bulunup getirilen ya da halk otobüslerinde unutulan ve üzerinden bir yıl geçmesine rağmen sahibine ulaşılamayan 153 cep telefonunun satışı için Zabıta Müdürlüğü'nde açık artırma düzenlendi.

Zabıta Müdür Yardımcısı Samet Birikiye, açık artırma öncesi yaptığı açıklamada, müdürlükte değerli eşyalar, para ve cep telefonu toplandığını söyledi. Birikiye, değerli eşyaların irat olarak belediyeye aktarıldığını belirtti.

Reklam
Reklam

Telefonların sağlam olup olmadığını bilmediklerini dile getiren Birikiye, "Açık artırmadan toplanan paralar devletin kasasına gidecektir. Telefonları sınıf sınıf ayırdık ve bir fiyat belirledik. Açık artırmaya önce düşük ücretli telefonlardan başlanacak daha sonra telefonun modeline göre değer yükselecek" dedi.

Samet Birikiye, vatandaşların önce Gelir Müdürlüğü'ne gidip para yatırdıktan sonra makbuz karşılığı telefonları alabileceklerini belirtti.

Açık artırma sırasında vatandaşların bir kısmı birden çok telefon aldı.

Muhabir: Merve Topuz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: