Bulut, "2B Rayiç Değeri Aksu'da Çok Yüksek"

CHP Antalya Milletvekili Arif Bulut, Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım'ı makamında ziyaret etti.

CHP Antalya Milletvekili Arif Bulut, Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım'ı makamında ziyaret etti.

Aksu halkının öncelikli sorunları arasında yer alan 2B sorunu ile ilgili bilgi alışverişinde bulunan CHP Milletvekili Arif Bulut, sorunun çözümünden yana olduklarını ancak belirlenen rayiç değerinin çok yüksek olduğunun ifade etti. Bulut "Bu topraklar yıllardır halkın ekip diktiği topraklar. Bu kadar yüksek değerlerde halka satılmak istenmesi bölge halkının sürgün edilmek istenmesi ile eş anlamlıdır" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım ise 2B yasasının bir an önce yasalaşmasının ilçenin önünü açacağını belirtirken, "Rayiç değerlerin yeniden gözden geçirilmesi halkımızın yararına olacaktır" dedi. Rayiç değerin çok yüksek olduğunun altını çizen Başkan Yıldırım, Aksu'da halkın çok büyük zarar göreceğini ifade etti.

Bulut, Aksu Belediyesi yeni hizmet binasını da gezerek bilgi aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz