Bulvar AVM'de, Atatürk'ün Bilinmeyen Yönlerini Anlatan Sergi Açıldı

Samsun'un İlkadım ilçesinde bulunan Bulvar Alışveriş Merkezi (AVM)’nde açılan Atatürk Sergisi, Atatürk ile ilgili belge...

Samsun'un İlkadım ilçesinde bulunan Bulvar Alışveriş Merkezi (AVM)’nde açılan Atatürk Sergisi, Atatürk ile ilgili belge ve fotoğrafları günümüze taşıyor.

Atatürk’ü Anma Günü etkinlikleri kapsamında açılan sergide Atatürk’ün doğduğu ev, ailesi, askeri okul yılları, Kurtuluş Savaşı ve sonrasını yansıtan fotoğrafların yanı sıra ölümünden sonra basında çıkan haberler de ziyaretçi ile buluşuyor. Serginin “Yabancı Basında Atatürk” köşesinde Atatürk’ün ölümünün dünya basınındaki yansımaları, “Ne Dediler?” köşesinde dönemin ünlü devlet adamlarının Atatürk hakkındaki görüşlerine yer veriliyor.

Reklam
Reklam

Yaklaşık 100 fotoğraf ve dokümanın yer aldığı “Atatürk Sergisi” 19 Kasım Pazartesi gününe kadar Bulvar AVM’de sergilenecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: