Bulvar Avm’de Ramazan Coşkusu

Samsun’un yaşam alanı Bulvar Yaşam ve Alışveriş Merkezi (AVM), Ramazan ayında 7’den 70’e herkese geleneksel...

Samsun’un yaşam alanı Bulvar Yaşam ve Alışveriş Merkezi (AVM), Ramazan ayında 7’den 70’e herkese geleneksel Ramazan coşkusu yaşatmaya devam ediyor.

Bulvar AVM, 12 Temmuz tarihinde fasıl dinletisi eğlenceli etkinlikler ve semah gösteresi ile Ramazan’a merhaba diyerek, Ramazan ayı boyunca düzenleyeceği keyifli ve eğlenceli etkinliklerle kentin buluşma noktası olma yolunda hızla ilerliyor.

Ramazan boyunca her cuma, cumartesi ve pazar günleri gerçekleştirilecek olan fasıl dinletileri, Bulvar AVM ziyaretçilerine huzur dolu saatler yaşatıyor. Ramazan ayının olmazsa olmazı Karagöz ile Hacivat ve orta oyununun yanı sıra, Osmanlı karakterleri, illüzyon gösterileri, halk oyunları, mehteran grubu, semah gösterisi, ateş gösterisi ve eğlenceli yarışmalar Ramazan'ın geleneksel coşkusuna renk katıyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: