Bulvar Samsun AVM’ye Avrupa’dan 2 Özel Ödül Geldi

İlkadım ilçesinde geçtiğimiz hizmete giren Bulvar Samsun AVM, ‘AVM Oscarı’ olarak da bilinen ve ticari...

İlkadım ilçesinde geçtiğimiz hizmete giren Bulvar Samsun AVM, ‘AVM Oscarı’ olarak da bilinen ve ticari gayrimenkul alanının en prestijli ödüllerinden olan ‘2013 ICSC Avrupa AVM Ödülleri’nde 2 ödül kazanma başarısı gösterdi.

Uluslararası Alışveriş Konseyi tarafından organize edilen ve ‘AVM Oscarı’ olarak kabul edilen ‘2013 ICSC Avrupa Alışveriş Merkezi Ödülleri’ sahiplerini buldu. 8 farklı ülkeden 12 finalistin değerlendirildiği sektörün en prestijli ödülleri, 17-18 Nisan 2013 tarihlerinde Stockholm’de gerçekleştirilen ICSC Avrupa Konferansı’nda açıklandı. ‘Yeni Geliştirilen Projeler’ arasında ‘Medium’ (Orta Ölçekli) kategorisinde İtalya ve Almanya ile yarışan Bulvar Samsun AVM, ‘Avrupa’nın En İyi AVM’si Onur Ödülü’ ve ‘Avrupa’nın En İyi Yenileme Projesi Jüri Özel Ödülü’ olmak üzere 2 özel ödüle layık görüldü.

Reklam
Reklam

KENTE DEĞER KATTI

Türkiye’nin önde gelen 2 önemli AVM yatırımcısı Torunlar GYO ve Turkmall ortaklığıyla hayata geçirilen Bulvar Samsun Alışveriş Merkezi, kentin tam merkezinde 1887 yılında inşa edilmiş ve 18 yıldır atıl durumda bulunan tarihi Samsun Tütün Fabrikası’nın kentsel yenileme projesi kapsamında restore edilmesiyle hayata geçirildi. 2012 yılının Temmuz ayında hizmete açılan AVM, önemli kentsel yenileme projeleri arasında yer alıyor. 38 bin metrekarelik bir alanda ulusal ve uluslararası 45 önemli markayla hizmet veren Bulvar Samsun, sosyal alanlarının yanı sıra alışveriş caddesi, iç avluları ve geniş meydanıyla da dikkat çekiyor.

Öte yandan yarattığı istihdam ile Samsun’daki ekonomik hayatı canlandıran AVM, 600 araçlık otoparkı ile kent merkezinin otopark problemine de çözüm getirirken, yeni bir kültür merkeziyle şehrin kültürel ve sosyal dönüşümüne katkı sağlıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: