"Bulvar Sevdalıları" Kumar Oynarken Yakalandı

"Turan Cemal Beriker Bulvarı Sevdalıları" adını verdikleri dernekte kumar oynadığı tespit edilen 76 kişi suçüstü yakalandı.

"Turan Cemal Beriker Bulvarı Sevdalıları" adını verdikleri dernekte kumar oynadığı tespit edilen 76 kişi suçüstü yakalandı. Alınan bilgiye göre, istihbarat çalışmaları sonucunda Dikili beldesinde dernek adı altında faaliyet gösteren bir mekanda kumar oynandığını tespit eden İl Jandarma Komutanlığı ekipleri suçüstü yapmak için çalışma başlattı. "Turan Cemal Beriker Bulvarı Sevdalıları Derneği" adını taşıyan mekana yapılan baskında 76 kişinin tombala çekilişiyle kumar oynadığı, bu kişilerin de şehir merkezinden servislerle getirildikleri tespit edildi. Söz konusu yerde bulunan tombala makinesi, kamera, yansı cihazı, çekiliş kartları ve paralara el kondu. Dernek kurucu üyesi bir kişiye "kumar oynamak için yer ve imkan sağlamak" suçlamasıyla, kumar oynayan 76 kişiye de Kabahatler Kanununa göre toplam 13 bin 832 lira idari para cezası verildi. 77 kişi hakkında adli işlem de başlatıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: