Bunalıma giren genç evini yaktı

NEVŞEHİR (İHA) - Nevşehir'in Tahta Camii Mahallesi'nde bunalıma giren bir genç evini yaktı. Polis yanan evden çıkmamakta direnen genci ikna edebilmek için uzun süre uğraştı.

Nevşehir'in Tahta Camii Mahallesi Müftü Sokak 6 numarada, Salim Demiral (24), annesi ve erkek kardeşiyle birlikte kaldığı evde kimsenin bulunmadığı bir sırada aldığı ilaçların etkisiyle binayı ateşe verdi. Evden çıkan dumanları fark eden komşuların ihbarıyla olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri, giriş kata kendisini kilitleyen genci dışarı çıkarmak için çaba sarf etti.

Reklam
Reklam

Evden çıkmamakta direnen Demiral'ı içeriye pencereden giren bir polis memuru gözyaşartıcı sprey kullanarak dışarı çıkartabildi. Bu sırada gencin annesi ve erkek kardeşi, Salim Demiral'ı dövmeye kalkıştı. Yaklaşık 1 saat süren yangın sonrasında evinin büyük bölümü yanan acılı anne oğluna küfürler yağdırdı. Yangın sonrasında eve giren itfaiye erleri evin salonundaki küçük bir kedinin cansız bedeniyle karşılaştı. Gencin annesi tarafından beslenen kedinin dumandan zehirlenerek öldüğü belirtildi.