Bunalıma Giren Yaşlı Kadın İntihar Etti

Antalya’da 74 yaşındaki yaşlı kadın, birlikte yaşadığı oğlu ve gelininin uyuduğu sırada ikinci kattaki evinin...

Antalya’da 74 yaşındaki yaşlı kadın, birlikte yaşadığı oğlu ve gelininin uyuduğu sırada ikinci kattaki evinin penceresinden atlayarak yaşamına son verdi.

Edinilen bilgiye göre oğlu ve geliniyle birlikte Kepez ilçesi Varsak Karşıyaka Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı'nda bir apartmanda oturan Sare S. (74), sabah saat 08.00 sıralarında ikinci kattaki dairenin penceresinden atladı. Yaşlı kadın olay yerinde hayatını kaybederken, Sare S.'nin apartman sakinlerinin uyarısıyla dışarı çıkan oğlu ve gelini gözyaşlarına boğuldu.

Reklam
Reklam

Yaşlı kadının bir süredir psikolojik tedavi gördüğü öğrenilirken, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasını tamamlamasının ardından cenaze Adli Tıp morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: