BUNİMO'da Dereceye Girenler Ödüllerini Aldı

Bursa Özel Nilüfer İlköğretim Okulları Matematik Olimpiyatları’nda (BUNİMO) dereceye girenler ödüllerini aldı. Nilüfer Eğitim Kurumları...

Bursa Özel Nilüfer İlköğretim Okulları Matematik Olimpiyatları’nda (BUNİMO) dereceye girenler ödüllerini aldı.

Nilüfer Eğitim Kurumları tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 7'incisi yapılan BUNİMO ödülleri Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar’ın katılımıyla gerçekleşen ödül töreninde sahiplerini buldu. Bursa‘daki 275 farklı okuldan 6 bin öğrencinin katılımıyla Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen sınav 19 Ocak 2013 Cumartesi 1. Aşama ve 23 Mart 2013 Cumartesi II. Aşama Sınavı ile gerçekleştirildi.

Reklam
Reklam

Ödül töreninde konuşan Nilüfer Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ali Dilitatlı, "Her yıl düzenlediğimiz BUNİMO, Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Nilüfer Kurumları tarafından ortaklaşa düzenlenen büyük bir olimpiyat organizasyonudur. 30 kuruluş yılını yaşayan Nilüfer Eğitim Kurumları başarılarıyla kendisinden söz ettiren bir kurum haline gelmiştir. Bu anlamda Nilüfer Eğitim Kurumları olarak Bursa’nın tek matematik olimpiyatını düzenlemekten onur duymaktayız. BUNİMO olimpiyatlarında öğrencilerimize yeni hedefler çizmek, matematik dalında öğrencilerin yarışabileceği bir organizasyonu gerçekleştirmekten dolayı mutluyuz. Bu olimpiyatta başarı gösteren öğrencileri, onları yetiştiren öğretmen ve okullarını tebrik ederim" dedi.

İlköğretim okullarında 5,6 ve 7.’inci sınıflarda dereceye girenlere madalyaları verildi. Birinci olan öğrenci ve öğretmenlerine notebook hediye edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: