"Bunu hayatlarıyla ödemeliler!"

Müzisyen Emre Altuğ bu şok sözleri kimler için söyledi?

Kanal D'de Medya Kralı programına konuk olan Emre Altuğ, program esnasında çocuk istismarı konusunun gündeme gelmesiyle düşüncelerini ekran başındakilerle de paylaştı. Altuğ, tecavüz ve cinayetten hüküm giyen kişilerin ağır cezalar almasından yana olduğunu belirterek "Bir çözüm getireceğimden değil ama duygularım öğrenilsin diye bunları söylüyorum.

Benim çocuğum olmadan önce de böyle düşünüyordum. Tecavüzcülerin ve katliamcıların, bedelini çok ağır ödemeleri gerektiğini düşünüyorum ceza olarak" diye konuştu. Bunun için kanunlarda gereken düzenlemelerin kesinlikle yapılması gerektiğini vurgulayan Altuğ, "Ama işte burada çok acayip bir şey giriyor devreye. Bir denge giriyor. Toplum dengesi. Kimlerin toplumu nereye sürüklediği, hangi eğitimsizliğe sürüklediği gibi acayip dengeler giriyor işin içine" diyerek kurunun yanında yaşın da yanmaması için çok ciddi araştırma yapılarak gerçek suçluların ortaya çıkarılması gerektiğini söyledi. Altuğ, bu konuda 'idam' kararını dahi onaylayabileceğini de şu sözlerle dile getirdi:

Reklam
Reklam

"Gerçekten tecavüzcülerin ve katliamcıların toplum içerisinde barındırılmaması gerektiğini hatta bunu hayatıyla ödemesi gerektiğini düşünüyorum."