'Bunu söyleyen art niyetlidir'

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, derbiyi değerlendirdi. Kartal hak eden tarafın kendileri olduğunu belirtirken, "Bu ligin en iyi futbol oynayan takımı Fenerbahçe'dir. Bunun aksini iddia eden art niyetlidir." dedi.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ
Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal maç sonu şöyle konuştu:

Biz şampiyonluk yarışının hep içindeydik. İki hafta önce liderdik. Bugün 4. yıldız mücadelesi verdik. Taktik ve teknik olarak rakibinden çok daha üstün bir Fenerbahçe vardı. Aslında ilk maçta da biz üstündük ama kaybetmiştik. Bugün kontrataktan birkaç pozisyon verdik ama daha çok isteyen, daha çok mücadele eden bizdik. Maçta karakter gösteren oyuncularımı tebrik ediyorum. Bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum.

Reklam
Reklam
[Maçtan kareler-![Fenerbahçe - Galatasaray maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2122179/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/fenerbahce-galatasaray-macindan-kareler-154420-myspor)

Fenerbahçem'e başarı kazandırmak için, onların başlarını eğmemek için her şeyi yapıyoruz. Beşiktaş maçında da bu desteği taraftarımızdan bekliyoruz.

Şampiyonluk yolunda çok önemli bir 3 puan aldık.

Bu akşam isteyen, hak eden bizdik. Önümüzde 11 tane final maçı var. Bu ligin en iyi oynayanı Fenerbahçe'dir. Bunun aksini iddia eden art niyetlidir.