Bünyan Gülveren Derneği’nden Yardım Kermesi

Bünyan Gülveren Derneği tarafından sosyal yardım kermesi düzenlendi.Bir Bünyan Müftü Vekili Vaiz Muzaffer Marangoz oğlunun...

Bünyan Gülveren Derneği tarafından sosyal yardım kermesi düzenlendi.

Bir Bünyan Müftü Vekili Vaiz Muzaffer Marangoz oğlunun duaları ile açılan kermese Bünyan Kaymakamı Engin Aksakal, Bünyan Belediye Başkan Vekili Mehmet Dağaşan ve davetliler katıldı.

Bünyan Kaymakamı Engin Aksakal, Belediye Başkan Vekili Mehmet Dağaşan ve davetliler ile birlikte kermesi gezerek, Dernek Başkanı Mustafa Çağlayan ve Mütevelli Heyeti Başkanı Hakan Zorlu ile bir süre sohbet etti.

Kermeste dernek üyeleri tarafından hazırlanan hediyelik eşya reyonu, Semerkant Yayınlarının bulunduğu reyon ve ev hanımları tarafından yapılan yemekler satışa çıkarıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: