Bünyan'da Kutlu Doğum Coşkusu

Bünyan Belediyesi tarafından Kutlu Doğum etkinliği düzenlendi. 3 bin kişinin katıldığı etkinlikte konuşan Belediye Başkanı...

Bünyan Belediyesi tarafından Kutlu Doğum etkinliği düzenlendi. 3 bin kişinin katıldığı etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Mehmet Özmen, "Peygamber Efendimizi anlayabilmeye vesile olmak istedik" dedi.

Türkiye'nin her yerinde Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinin düzenlendiğini bildiren Mehmet Özmen, "Biz de Bünyan Belediyesi olarak böyle bir etkinlik düzenlemek istedik. Davetimize Bünyanlı hemşerilerimiz iştirak ettiler ve 3 bin kişi katıldı" dedi.

Kutlu Doğum Haftası'nda Peygamber Efendimizin daha iyi anlaşılmasının hedeflendiğini bildiren Özmen, "Biz de bu çerçevede daha fazla insana ulaşabilmek için bu tür bir etkinlik düzenledik. Peygamber Efendimizin vatandaşlar tarafından daha fazla anlaşılmasına vesile olmak istedik" ifadelerinde bulundu.

Reklam
Reklam

Kur'an-ı Kerim'in okunmasından sonra, ilahiler okundu. Kutlu Doğum Haftası etkinliğinde semazenlerin gösterisi ise salonu dolduran kalabalık tarafından ilgiyle izlendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: