Buraj Makinesinin Çarptığı Kadın Hastanelik Oldu

Salihli’de, demiryolu tamir ve bakımında kullanılan buraj makinesi, yaya geçidinde yaşlı bir kadına çarptı. Yaklaşık...

Salihli’de, demiryolu tamir ve bakımında kullanılan buraj makinesi, yaya geçidinde yaşlı bir kadına çarptı. Yaklaşık 5 metre makinenin önünde sürüklenen kadın kazayı hafif sıyrıkla atlattı.

Cabir Özveren’in kullandığı buraj makinesi, Altınordu İlköğretim Okulu önündeki yaya geçidinden geçen Münevver Aşuk’a (59) çarptı. Çarpmanın etkisi ile buraj makinesinin altında kalan kadını olay yerine gelen sağlık ekipleri ile vatandaşlar çıkarttı. Hastaneye kaldırılan Aşuk’un hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Öte yandan vatandaşlar, demiryolundaki çalışmalar dolayısıyla şehir merkezinde bulunan 4 hemzenin geçit ile çok sayıda yaya geçidinin uyarı sirenlerinin çalışmaması nedeniyle bu tür kazaların sık sık yaşanabileceğini söyledi. Geçen hafta sonu Menderes hemzemin geçidinde yolcu treni bir araca çarpmış sürücüsü de yaralanmıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz