Burak Kocaoğlu, Çeşme Cumhuriyet Başsavcılığına atandı

Hakimler ve Savcılar Kurulunun adli ve idari yargı 2020 yılı yaz kararnamesi ile Çeşme Cumhuriyet Başsavcısı Aşkın Yeğin Çarşamba Cumhuriyet Başsavcılığına atanırken, Ergani Cumhuriyet Başsavcısı Burak Kocaoğlu da Çeşme Cumhuriyet Başsavcılığına atandı.27 Şubat 2017 yılında Menemen Cumhuriyet Savcılığından Çeşme Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Aşkın Yeğin, Hakimler ve Savcılar Kurulunun adli ve idari yargı 2020 yılı yaz kararnamesi ile Samsun’un nüfus yoğunluğu bakımından üçüncü büyük ilçesi olan Çarşamba ilçesine Cumhuriyet Başsavcısı olarak atandı.

Hakimler ve Savcılar Kurulunun adli ve idari yargı 2020 yılı yaz kararnamesi ile Çeşme Cumhuriyet Başsavcısı Aşkın Yeğin Çarşamba Cumhuriyet Başsavcılığına atanırken, Ergani Cumhuriyet Başsavcısı Burak Kocaoğlu da Çeşme Cumhuriyet Başsavcılığına atandı.
27 Şubat 2017 yılında Menemen Cumhuriyet Savcılığından Çeşme Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Aşkın Yeğin, Hakimler ve Savcılar Kurulunun adli ve idari yargı 2020 yılı yaz kararnamesi ile Samsun’un nüfus yoğunluğu bakımından üçüncü büyük ilçesi olan Çarşamba ilçesine Cumhuriyet Başsavcısı olarak atandı. Aynı yaz kararnamesi ile Diyarbakır’ın Ergani ilçesi Cumhuriyet Başsavcısı Burak Kocaoğlu, Çeşme Cumhuriyet Başsavcılığına atandı. Başsavcı Burak Kocaoğlu, 2018 yılında Akhisar Cumhuriyet Savcılığından Ergani Cunmhuriyet Başsavcılığına atanmıştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz