Burak Yılmaz'ın Çin'deki penaltısı tartışılıyor

Burak Yılmaz Çin'de ilk forma giydiği karşılaşmaya damga vurdu. Sakatlığı nedeniyle oynamadığı ilk üç maçta takımı kazanamayan milli futbolcu, Beijing Guoan'ın Hangzhou Greentown'ı 3-0 mağlup ettiği karşılaşmada yeşil-sarılıların ilk galibiyetinin mimarı oldu.

Gol perdesini açan, ikinciyi hazırlayan ve üçüncüde penaltı kazandıran oyuncu tüm gollerde vardı. Çin Süper Ligi tarafından maçın adamı seçildi.

Beijing Guoan Burak Yılmaz'ın müthiş oyunuyla Hangzhou Greentown'ı mağlup ederken takım arkadaşları da yeni partnerlerini övdü. Dün ikinci golü atan takımın 10 numaralı futbolcusu Zhang Xizhe, Burak Yılmaz ile olan gol sevincini paylaştığı sosyal medya hesabında 'Merhaba kral!' mesajını yazdı.

PENALTI TARTIŞILIYOR

Çin'in Beijing Guoan takımnda forma giyen Burak Yılmaz takımı ile ilk kez sahaya çıktığı Hangzhou Green maçında performansı ile göz doldururken, gelen son penaltı golü öncesi yaşanan pozisyon ile tartışma yarattı. Rakip taraftarlar pozisyonun penaltı olmadığını iddia ederken, Beijing taraftarı ise pozisyonu penaltı olarak değerlendirdi.

Reklam
Reklam