Burak'tan 4 yıllık imza!

F.Bahçe'nin Manisaspor'dan transfer ettiği Burak Yılmaz F.Bahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı Basın Toplantısı Odası'nda, yöneticiler Mahmut Uslu ve Vedat Olcay'ın katılımıyla 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Basın toplantısında konuşan Mahmut Uslu; "İnşallah Fenerbahçe'de uzun yıllar futbol oynayacak şekilde kendisini hazırlar. Burak'ı 4 yıllıgına kulübümüze bağladık ama inşallah 4 yıldan fazla oynar. Yabancı oyuncularımız bile belli süreler için geliyor ancak kulübümüzde gösterdikleri performansın ardından daha uzun süreler burada kalabiliyor" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Ardından sözü alan 23 yaşındaki Burak Yılmaz, "Herşeyden önce çok mutlu ve gururluyum. Kimseyi mahcup etmeyeceğimi düşünüyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Fenerbahçenin kazanacağı kupalarda emeğim olacağına inanıyorum. Fenerbahçe'nin büyüklüğünü tartışmaya gerek yok. Fenerbahçe'nin son dönemde kazandığı başarılarla Türkiye'nin ne kadar üstüne çıktığını hepimiz gördük" dedi.

Amacının, ilk önce kendini Fenerbahçe'de kabullendirip; büyük başarılara imza attarak, Fenerbahçe'yi basamak olarak kullanmak olduğunu söyleyen Burak Yılmaz, geçmişiyle ilgili sorulan bir soruya da; "Benim de hatalarım vardı. Zaman zaman hatalarım oldu. Artık kendimi çok iyi biliyorum. Manisaspor'a gittikten sonra futbol ve sosyal olarak kendimi çok geliştirdiğimi düşünüyorum. Farklı bir Burak olarak bundan sonra kendimi göstereceğim" şeklinde konuştu.

Burak, basın toplantısının sonra ermesinin ardından üzerine giydiği Fenerbahçe formasıyla idari menajer Volkan Ballı ile Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'na geçerek topla ufak bir gösteri yaptı.

Reklam
Reklam

Orta saha ve forvette forma giyebilen Burak Yılmaz'ın, Fenerbahçe'de 7 numaralı formayı giyeceği belirtildi.