Buram buram kokar: Kışın en güzel meyvesi portakalla yapılan 7 tarif

C vitamini açısından son derece zengin olan portakalı soyduk tariflerimize koyduk :) Kışın en güzel 7 tarifi sizler için geliyor, buyursunlar!

Portakallı mozaik pasta

Hepimizin hakim olduğu bir lezzettir mozaik pasta ve yapımı da son derece kolaydır. Bu alışılmış lezzete biraz farklılık katmak istedik ve içine kış güzeli olan portakalı ekledik. Aroması son derece güzel lezzet verdi. Bildiğiniz tüm mozaik pastaları unutun, koşar adım portakallı mozaik pastayı deneyin :) Tarifin detaylarını görmek için tıklayın.

Yaban mersinli portakallı cupcake


Portakal kabuğu, krem peynir kreması ve yaban mersininin bir araya geldiği şahane tarif... Cupcake canavarlarının gözdesi olabilecek nitelikte. Özel günleriniz için gönül rahatlığıyla yapabileceğiniz cupcake'in tarifi için tıklayın.

Reklam
Reklam

Zerdeçallı portakal tatlısı


Hafif, sağlık ve pratik bir tatlı arıyorsanız işte tam da karşınızda! Diyette olanlar için oldukça ideal bir tarif. Zerdeçal ve portakalın uyumunu daha önce deneyeimlemediyseniz size ısrarla öneriyoruz efenim. Tarifin detaylarını görmek için tıklayın.

Portakal pelteli muhallebi


Damla sakızının aromasıyla portakal peltesinin birleşiminden enfes bir tat çıktı ortaya. Ağır olmadan damağınızı tatlandıracak bu tarifimizin detaylarını öğrenmek için tıklayın.

Portakallı kereviz

Tüm kış meyveleri ve sebzelerini tek bir tencerede topluyoruz. Şüphesiz ki kerevize en çok yakışan şey portakaldır. Akşam yemeğinizi keyifli bir hale getirmek isterseniz portakallı kerevizi deneyebilirsiniz. Üstelik son derece sağlıklı ve hafif bir yemek. Tarifin detayları için tıklayın.

Portakallı krem karamel

Krem karamel tadını bir de portakallı denemek ister misiniz? Yapımı biraz zahmetli olsa da yerken verdiği keyif tartışılamayacak kadar enfes. Tarifin detaylarını görmek için tıklayın.

Reklam
Reklam

Portakal içinde kek

Portakal içinde kek pişirirken hiçbir pişirme aracına ve tabağa ihtiyacınız olmuyor :) Son derece zahmetsiz, bulaşıksız bir kek tarifi hazırlamak için detaylara tıklayın.