Burç Çukurova İlköğretim Okulu 6. dönem mezunlarını verdi

Adana'da eğitim faaliyetlerini sürdüren Burç Çukurova İlköğretim Okulu 6. dönem mezunlarını verdi.<br/>2005 yılında eğitim öğretime...

Adana'da eğitim faaliyetlerini sürdüren Burç Çukurova İlköğretim Okulu 6. dönem mezunlarını verdi.
2005 yılında eğitim öğretime açılan Burç Çukurova İlköğretim Okulu altı yıl içerisinde SBS, sportif faaliyetler ve birçok proje ve kültürel yarışmalarda sürekli önde yer alarak Adana’yı başarılı bir şekilde temsil etti.
1993 yılında eğitim öğretim hayatına başlayan Burç okulları bünyesindeki Burç Çukurova İlköğretim Okulu bu yıl 6. dönem mezunlarını verdi.
Mezuniyet töreninde söz alan Okul Müdürü İlhami Kara, "Eğitim öğretim dönemini bugün burada yapılan liseye geçiş programımızla noktalıyoruz. Bu törenin yapılmasında emeği geçen herkese özellikle sponsorlarımıza ayrıca mezun olacak öğrencilerimize yıllarca fedakârca eğitim veren ve mesai anlayışı gözetmeden çalışan öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." dedi.
113 öğrencinin mezun olduğu programı Dünya Radyo spikerlerinden Talha Bora Öge sundu. Oldukça renkli geçen programda öğretmenlerin mezun öğrenciler için yazdığı maniler beğeni topladı. Programda ayrıca müzik dinletisi, nostalji görselleri ve sunumlar yer aldı. Programın sonundaysa konfetiler patlatıldı, hatıra fotoğrafları çekildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz