Burç Koleji öğrencisi resim yarışmasında birinci oldu

Burç Ceyhan İlköğretim Okulu öğrencisi Saliha Özbolat resim yarışmasında birincilik elde etti.Adana'nın Ceyhan ilçesinin düşman...

Burç Ceyhan İlköğretim Okulu öğrencisi Saliha Özbolat resim yarışmasında birincilik elde etti.
Adana'nın Ceyhan ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 90. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.
İlköğretim okulları arasında düzenlenen yarışmada, resim dalında birinciliği Ceyhan Burç İlköğretim Okulundan Saliha Özbolat kazandı.
Şiir dalında birinciliği Mithat Paşa İlköğretim Okulundan Pınar Altıntop, Kompozisyon dalında, birinciliği Ceyhan Lisesinden Hüseyin Okur kazandı. Yarışmada birinci olan öğrencilere 600 TL para ödülü ve çeşitli hediyeler verildi.
Ceyhan Burç İlköğretim Okulu Müdürü Saim Uyanık, sadece eğitim öğretimde değil sosyal faaliyetlerde de öğrencilerin başarılarıyla gurur duyduklarını belirterek, ‘’Özellikle resim dalında girdiğimiz her yarışmadan birincilikle dönüyoruz." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz