Burç Öge Masa Tenisinde Türkiye Şampiyonu Oldu

Adana'da bu yıl düzenlenen birçok sportif müsabakada art arda önemli başarılar elde eden Özel Burç...

Adana'da bu yıl düzenlenen birçok sportif müsabakada art arda önemli başarılar elde eden Özel Burç Öge İlköğretim Okulu öğrencileri, Hatay’da düzenlenen masa tenisi Türkiye Şampiyonası’ndan da birincilik kupasıyla dönerek tarihi bir başarıya imza attı.

Geçen yıl Aydın'da yapılan Türkiye Masa Tenisi Şampiyonası'nda birinciliği kılpayı kaçırarak Türkiye ikincisi olan Burç Öge Ortaokulu, bu yıl Hatay’ın İskenderun ilçesinde yapılan masa tenisi Türkiye şampiyonasında finale ulaşarak birincilik kupasının sahibi oldu.

Reklam
Reklam

Masa tenisinin şampiyonları Abdullah Talha Yiğenler, Zihni Batuhan Şahin ve Uğur Can Bulat, haftanın altı günü yoğun bir şekilde yaptıkları çalışmaların ve emeklerinin karşılığını aldıklarını belirterek, mutluluklarını dile getirdiler. Emeği geçen tüm öğretmenlerine teşekkür eden öğrenciler, gelecek yıl yapılacak olan liseler arası dünya şampiyonasına şimdiden hazırlanmaya başladıklarını ifade ettiler .

Okul müdürü Abdullah Akca, eğitimdeki başarıların yanı sıra birçok sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde de yer alan öğrencilerinin hem okullarını hem de Adana’yı en iyi şekilde temsil ettiklerini belirtti. Akça, başta takım oyuncuları olmak üzere takım çalıştırıcılarına emeği geçen öğretmenlere ve velilere teşekkür etti.

Akça, Adana’da Milli Eğitim Müdürlüğü’nün okullar arasında düzenlediği masa tenisi karşılaşmalarında yıldızlarda il birinciliği, hentbol kulüpler küçükler il ikinciliği, kort tenis il birinciliği, 228 öğrencinin katılımıyla düzenlenen 23 Nisan Satranç Turnuvası’nda il ikinciliği, Yıldızlar Masa Tenisi Türkiye grup yarışmalarında bölge birinciliği elde ettiklerini anımsatarak, "Bu başarıların ardından masa tenisi Türkiye finallerinde Türkiye şampiyonu olarak spordaki başarılarımızı taçlandırmış olduk" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: