Burç Öge Öğrencileri 'Yavru Vatan'ı Gezdi

Özel Burç Öge İlkokulu, 30 kişilik bir heyetle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) gezi düzenledi....

Özel Burç Öge İlkokulu, 30 kişilik bir heyetle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) gezi düzenledi. İki gün boyunca ‘Yavru Vatan’da kalan öğrencilere, anne ve babalarının yanı sıra öğretmen ve idarecileri de eşlik etti.
Burç Eğitim Kurumları Genel Müdür Yardımcısı Rüstem Gökçe ve Burç Öge İlköğretim Okulu Müdürü Abdullah Akça’nın da aralarında bulunduğu heyet, dolu dolu iki gün geçirdi.

Sınıf öğretmeni Cengiz Öztürk, geziyle ilgili açıklamasında, yavru vatanda üç kenti kapsayan bir gezi düzenlediklerini dile getirdi. Öztürk, ''Lefkoşa, Girne ve Magusa şehirlerini göreceğiz. Bu gezimizi, veli, öğretmen ve öğrencileri kaynaştırmak amacıyla gerçekleştiriyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

Bu tür gezilerin derslerden bunalan öğrenciler açısından da önemli bir dinlenme fırsatı olduğu yorumunda bulunan Öztürk, “Bu tür gezileri eğitim-öğretim yılı içerisinde sürekli gerçekleştiriyoruz. Şehirlerarası ve ülke gezilerinin devamı gelecek. Bundan sonraki gezilerimize de tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimizi bekliyoruz.'' dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz