Burç öğretmenlerine nanoteknoloji semineri verildi

Özel Burç Okulları bünyesindeki öğretmenlere nano teknoloji semineri verdi. İstanbul Şehir Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim...

Özel Burç Okulları bünyesindeki öğretmenlere nano teknoloji semineri verdi.
İstanbul Şehir Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bahadır Tunaboylu’nun konuşmacı olarak katıldığı organizasyonda nano teknolojinin geleceğin teknolojisi olarak tanımladı.
Özel Burç Çukurova İlköğretim Okulu konferans salonunda gerçekleştirilen seminerde konuşan Genel Müdür Sultan Sözeri de Adana da geleceğin bilim adamlarının yetiştirileceğine inandığını vurguladı.
Sözeri, “Bu açıdan eğitim kurumlarımızda en yeni teknolojileri kullanmayı hedefliyor. Eğitmenlerimizi yaz kurslarıyla ve seminerlerle buna hazırlıyoruz.” dedi.
Gebze Yüksek Teknoloji Üniversitesinden Prof. Dr. Ali Ata'nın da katıldığı etkinlikte Adana’ya kurulması planlanan nanoteknoloji laboratuvarı hakkında bilgi verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz