Burç Okulları, Kozan’da Tanıtıldı

Adana'nın Kozan ilçesinde de hizmet verecek olan Burç Okulları’nın tanıtımı belediye sinema salonunda yapıldı. Burç...

Adana'nın Kozan ilçesinde de hizmet verecek olan Burç Okulları’nın tanıtımı belediye sinema salonunda yapıldı.

Burç Okulları Genel Müdürü Sultan Sözeri, Kozan gibi gelişmiş bir ilçede hizmet verecek olmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi. Kozan şubesinin kendileri için çok önemli bir adım olduğunu aktaran Sözeri, "Kozanlıların eğitime ne kadar düşkün ve bu konuda ne kadar başarılı olduğunu bilen bir eğitim camiasıyız. Bu yüzden buradayız.” dedi.

Kaymakam İzzettin Sevgili de Burç Okulları'nın eğitim kalitesinin oldukça yüksek olduğunu söyledi. Böyle kaliteli bir okulun ilçede açılmasının memnuniyet verici olduğunu aktaran Sevgili, yeni açılacak okulun ilçeye hayırlı olmasını diledi. Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan da, kalitesiyle ülke genelinde adından söz ettiren Özel Burç Okulları’nın ilçede açılmasının mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Yapılan konuşmaların ardından okul yöneticileri tarafından Kaymakam İzzettin Sevgili, Belediye Başkanı Kazım Özgan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez’e çiçek takdiminde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: