Burç Okulları Öncelikli Tercih Oldu

Burç Okulları, 2012-2013 eğitim öğretim yılında yeni kayıtlarda veli ve öğrencilerin öncelikli tercihi oldu.Bu yıl,...

Burç Okulları, 2012-2013 eğitim öğretim yılında yeni kayıtlarda veli ve öğrencilerin öncelikli tercihi oldu.

Bu yıl, spor, proje, olimpiyat ve kültür dalında 151 öğrencisi madalya kazanan Burç Okulları’nın bu başarısı 2013-2014 eğitim-öğretim yılı kayıtlarına yansıyor.

Adana il merkezinde, Burç Çukurova Anaokulu, Burç Çukurova İlk ve Ortaokulu, Burç Üçgül Anadolu, Fen ve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Burç Öğe İlk ve Ortaokulu, Burç Vural Anadolu, Fen ve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Burç Ceyhan İlk ve Ortaokulu, Burç Kozan İlkokulu ile hizmet veren Burç Eğitim Kurumları, eğitim halkasına Burç Vural Anaokulu ve İlkokulu’nu da yeni eğitim öğretim yılında dahil etmeye hazırlanıyor.

Reklam
Reklam

Adının başında Burç olan tüm eğitim kurumlarına kayıtların yoğun olarak sürdüğü şu günlerde, kontenjanların dolmak üzere olması başta Genel Müdür Sultan Sözeri olmak üzere tüm okul yöneticileri ve öğretmenlerinin gurur kaynağı oldu.

Genel Müdür Sultan Sözeri, konuya ilişkin açıklamasında, Türkiye’nin en başarılı okullarından biri haline gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını ancak, bu başarının tesadüf olmadığını, altında yoğun bir emek ve özverili çalışmanın bulunduğunu bildirdi.

Gösterilen bu ilgi ve güvenin kendilerine her zamankinden daha fazla sorumluluk yüklediğini ifade eden Sözeri, "SBS’nin açıklanmasından sonra okullarımıza kayıtların yoğun bir şekilde arttığını görüyoruz. Sınav sonuçları beklemeden en çok tercih edilen okul olmak gurur verici. Bu başarı elbette kendiliğinden olmuyor. SBS’de, üniversite sınavlarında elde ettiğimiz sonuçların da etkisiyle velilerimizin ve öğrencilerimizin öncelikli tercihi olduk" dedi.

Sözeri, başarı grafiğinin hız kesmeden sürmesi için tüm eğitim kadrosuyla canla, başla çalıştıklarını, elde ettikleri her başarının kendilerine daha fazla çalışma gücü verdiğini vurgulayarak, şöyle devam etti:

Reklam
Reklam

"Adının başında Burç olan tüm okullarımıza yoğun bir ilgi var. Geçen yıl eğitim kompleksi halinde açtığımız Vural Anadolu ve Fen Lisemize, Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’ni de dahil ettik. Ülkemizin sağlık elemanı açığını dikkate alarak Burç Üçgül Anadolu ve Fen Lisemizde de Anadolu sağlık meslek lisesi açtık. Yine Vural kampüsü içindeki Burç Vural Anaokulu ve İlkokulumuzun inşaatı hızla sürüyor. Önümüzdeki eğitim öğretim yılı için kayıtların devam ettiği bu okulumuza da yoğun ilgi var. Tüm öğrenci ve velilerin okul tercihi yaparken önce kendilerine en yakın Burç okullarını gezmelerini öneriyoruz."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: