Burç Okulları USOBO'da Türkiye Üçüncüsü Oldu

Özel Burç Vural Anadolu Lisesi, 5. Ulusal Sosyal Bilimler Olimpiyatı’nda (USOBO) Türkiye 3.sü olduFatih Üniversitesi...

Özel Burç Vural Anadolu Lisesi, 5. Ulusal Sosyal Bilimler Olimpiyatı’nda (USOBO) Türkiye 3.sü oldu

Fatih Üniversitesi tarafından düzenlenen Liselerarası 5. Ulusal Sosyal Bilimler Olimpiyatı'na katılan Özel Burç Vural Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi Burakhan Hatipoğlu bronz madalya aldı. Danışmanlığını Tarih Öğretmeni Orhan Gedik’in yaptığı çalışmada, kadına şiddetin önlenmesi amacı ile toplumda duyarlılık oluşturma hedefleniyor.

Proje Koordinatörü Bülent Yaman, “Öğrencilerimizin sosyal problemlere çözüm adına lise yıllarında proje üretmeleri geleceğimiz adına umut verici bir tablodur.” dedi.

Reklam
Reklam

Okul Müdürü Mustafa Gürhan ise “Okul olarak sadece bilen değil, bilgiyi analiz eden, sorgulayan ve mutlaka kullanan öğrenciler yetiştirerek bu tür proje çalışmalarımızı devam ettirmek istiyoruz. Öğrencimizi ve danışman öğretmenimizi bu başarılarından dolayı tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: