Burç yemek tesisleri “müşteri memnuniyetini” belgeyle tescilledi

Burç Okulları’nda öğrenim gören öğrencilere 7 yıldan bu yana en leziz yemekleri sunan yemekhane tesisleri...

Burç Okulları’nda öğrenim gören öğrencilere 7 yıldan bu yana en leziz yemekleri sunan yemekhane tesisleri kalite belgesinin yanında müşteri memnuniyeti belgesini de almaya hak kazandı.

Yemek Tesisleri Müdürü Faruk Akbayır, öğrencilerin beğenisine sundukları yemeklerin yapım aşaması öncesinin kendileri için büyük önem taşıdığını söyledi. Sebze seçiminden yemekte kullanılan et, yağ, baharat vb.’nin büyük titizlik ve özenle alındığını dile getiren Akbayır, malzemenin en kalitelisini seçmenin yanında özellikle et mamullerinde “helal gıda” sertifikasına dikkat ettiklerini anlattı.

Reklam
Reklam

Akbayır, her biri birbirinden maharetli ustaların, yüzlerce öğrenciye hazırladıkları yemeği sanki birkaç kişi yiyormuş gibi özenle hazırladıklarını bildirdi. Başaşçı Yahya Sakmen’in nezaretindeki yemeklerin her zaman beğenildiğini dile getiren Akbayır, bunu da aldıkları “Kalite” ve “Müşteri memnuniyeti” belgeleriyle tescillediklerini anlattı. Akbayır, yemeklerin öğrenciler için “kalori hesabı”na göre düzenlendiğini, Başaşçı Yahya Sakmen’in daha önce büyük otellerde çalışmış olmasının da avantajını kullandıklarını sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz