Burdur, AK Parti Yerel Yönetimler 9. Bölgeye Dahil Edildi

Burdur'un, AK Parti yerel yönetimler 9. bölge kapsamındaki iller arasına dahil edildiği bildirildi.

Burdur'un, AK Parti yerel yönetimler 9. bölge kapsamındaki iller arasına dahil edildiği bildirildi.

AK Parti Burdur Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Hasan Hami Yıldırım, yaptığı yazılı açıklamada, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı'nda sorumlu olduğu 9. bölgede Antalya, Konya, Isparta, Karaman, Aksaray ve Niğde illeri bulunduğunu, son olarak seçim bölgesi ve memleketi Burdur'un da bölgeye dahil edildiğini belirtti.

Yerel yönetimlerin çalışmalarına katkı sağlamak için ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarını, Burdur için de en iyisini yapacaklarını vurgulayan Yıldırım, Burdur'un yerel yönetimlerde kendi bölgesinde yer almasının hemşehrilerine hizmet için önemli olduğu kadar, Burdur ilinin temsili açışından da kıymet taşıdığını kaydetti.

Reklam
Reklam

Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı'na, 30 Eylül'de yapılan AK Parti 4'üncü Olağan Büyük Kongre'den sonra Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) ve Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyesi seçilen Antalya Milletvekili Sayın Menderes Türel getirilmişti.

Muhabir: Volkan Poliçe

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz