Burdur Belediye Başkanı, Akkaya:

Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, "İyi yetişmiş bir nesil, Türkiye'nin en önemli sermayesidir. Güçlü ve kalkınmış bir Türkiye'nin yolu da

Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, "İyi yetişmiş bir nesil, Türkiye'nin en önemli sermayesidir. Güçlü ve kalkınmış bir Türkiye'nin yolu da eğitimden geçmektedir" dedi.

Başkan Akkaya, yaptığı yazılı açıklamada, yeni bir eğitim öğretim yılına başlamanın heyecanını başta öğrenciler ve öğretmenler olmak üzere toplumun tüm kesiminin yaşadığını bildirdi.

Çocukların çağın gereklerine göre yetiştirilmesi hususunun toplum olarak en fazla önem verilmesi gereken konu olduğunu vurgulayan Akkaya, çocukların ve gençlerin alacağı eğitim, bilim, teknoloji, kültür ve sanatın, güçlü nesillerin yetiştirilebilmesi yönünden büyük önem taşıdığını kaydetti.

Reklam
Reklam

Çağdaşlaşmanın ve ekonomik kalkınmanın temelini yetişmiş insan gücünün olduğunu kaydeden Akkaya, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Genç ve dinamik ülke nüfusuna iyi bir eğitim imkanı sağlandığı takdirde, Türkiye'nin güçlü bir ülke olmasının önünde hiçbir engel kalmaz. İyi yetişmiş bir nesil, Türkiye'nin en önemli sermayesidir. Güçlü ve kalkınmış bir Türkiye'nin yolu da eğitimden geçmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle Başöğretmen Atatürk'ün gösterdiği yolda güvenli adımlarla ilerleyen Türk milletinin, eğitim alanındaki her çabanın destekçisi olacağına inanıyorum. 2012-2013 eğitim öğretim yılının öğrenci, öğretmen ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum."

Muhabir: Volkan Poliçe

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: